WORKSHOP PAALDANSEN EN NOG VEEL MEER.

Lijkt het je ook leuk om met een stel meiden of met een stel vrijgezellen heren, mee te doen aan een workshop paaldansen! Wat dacht je van een workshoppaaldansen voor een vrijgezellen feestje! Gezellig met een stel dames of met heren een leuke gezellige dag of avond te beleven en ook nog eens een leuke techniek te leren in de paal.

Ook is het bij ons mogelijk om bij u op locatie te komen. Wij hebben een mobiele danspaal die wij zo mee kunnen  nemen. Hou er wel rekening mee dat er een vaste plafon is en geen gipsplaten. Ook willen wij graag weten wat de hoogte van de plafon is.

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor een PRIVE paaldansles. De les duurt 2 uur. De kosten voor prive paaldansles zijn: 75,- euro dat is dan inclusief reiskosten. 

 De kosten voor paaldans workshop zijn 35,- euro per persoon. En wil je graag met hapjes en drankjes dan zijn de kosten 50,- euro per persoon. Zijn jullie met 15 personen of meer dan krijgt je bij ons een mannelijke of vrouwelijke stripper er bij of je krijgt bij ons korting. Ben je met minder dan 8 personen, dan moet je er wel rekening mee houden dat er een toeslag bij komt.

WAAR JE REKENING MEE MOET HOUDEN:

Je moet je eigen niet insmeren met olie of bodylotion. Je gaat zweten en daar door word de paal glad. Word paaldansen niet leuker op.

LES IN HOUDT WORKSHOP PAALDANSEN:

Je krijgt 2 uur les, welkoms drankje, pauze. Je leert bij ons in 2 uur tijd net even iets meer dan normaal op een paaldans cursus. Tevens leer je bij ons ook meteen sensueel dansen met de paal. Dit in combinatie met de  moves. Dat geeft net even iets extra's aan de workshop.

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor Cursus Paaldanslessen. Wilt meer weten! lees dan bij paaldansen verder.

Onze locatie's zijn:

NIJMEGEN, BOXMEER, GENNEP, DEN BOSCH, TILBURG, VENLO, HELMOND, EINDHOVEN, MAASTRICHT, ARNHEM, UTRECHT, HENGELO, ROTTERDAM, AMSTERDAM.

Mocht u zelf een locatie weten dan kan dat ook, geen probleem kan allemaal geregeld worden.

Nieuwegierig en lijkt u dit wat??

 

Get in touch with us