Strippers en stripsters in Utrecht

Zoek je een stripper of stripster in de omgeving van Utrecht? Dan ben je bij Delicious Entertainment aan het juiste adres! Wij hebben zowel mannelijke als vrouwelijke strippers die jouw feestje van een geweldige striptease kunnen voorzien.

Je kan bij Delicious Entertainment in Utrecht kiezen uit vele verschillende optredens, speciaal in een door jou zelf gekozen thema dat past bij jouw feestje. 

Mogelijkheden met stripteases

Wil je een striptease in een luxe  limousine? Geen probleem, wij regelen het allemaal voor je. Zo hebben we talloze manieren waarop we jouw avond optimaal kunnen verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken.

Op onze website kan je strippers en striptease-danseressen huren en gogodansers, vuurspuwers en paaldansers boeken. De strippers kunnen voor shows zorgen, zowel alleen als in duo's als je dat wilt. Ze komen met hun act als schoolgirl, catwoman, Surinaamse oma en nog vele meer. Geweldig voor een verjaardag of vrijgezellenfeest. Wij horen graag wat je wilt en wij regelen de beste striptease in Utrecht en omgeving voor je.

Get in touch with us