Over Delicious Entertainment

Delicious Entertainment, topentertainment voor iedereen!

Wij zijn een entertainment-bureau gevestigd in Eindhoven. Wij verzorgen voor u stripteaseshows, paaldansshows, diverse thema-shows en andere dans-acts door heel Nederland, België en een gedeelte van Duitsland. Op onze website kunt u strippers en striptease-danseressen huren en gogodansers, vuurspuwers en paaldansers boeken.

Denk eens aan een pikante felicitatie-striptease, striptease op vrijgezellenfeest (met lapdance!), dansshow in discotheek, topless bediening, vuurshows, enz. Alle varianten zijn bij ons te huur, van Sinterklaas tot Kerstman, van Abraham tot Sarah, van politieagent tot brandweerman, noem maar op.

Ook voor workshops paaldansen of striptease, compleet verzorgde arrangementen met een limousine-striptease, erotisch dineren en fotoshoots bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn ook hierbij weer alle combinaties mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden via info@delicious-entertainment.nl of bel: +31 (0)6-31367084.

Over de strippers van Delicious Entertainment

Onze stripsters / strippers zijn professionele erotische dansers die eigentijdse striptease shows opvoeren op feesten (openbaar en privé) en in disco`s. Wij bieden een uitgebreide variatie aan strippers en stripthema`s. Wij bieden plagend bedekt tot en met volledig naakt, dat mag u zelf bepalen. Bij strippers denken veel mensen vanzelf aan vrouwelijke artiesten maar wij hebben ook een uitgebreide keuze aan mannelijke strippers.
Delicious Entertainment geeft striptease shows door heel Nederland, Duitsland en Belgie. Al onze stripacts zijn ook in combinatie mogelijk. Informeert u eens !

T: +31 (0)6-31367084
E: info@delicious-entertainment.nl
KvK nr.: 09194206
 

Get in touch with us