Categorie overzicht

Klik links op een categorie en bekijk ons aanbod strippers, vuurspuwers, gogo- en paaldansers. Hier vindt u alle informatie over onze strippers en striptease shows.

Wij zijn een entertainment-bureau gevestigd in Nijmegen. Wij verzorgen voor u stripteaseshows, paaldansshows, diverse thema-shows en andere dans-acts door heel Nederland, België en een gedeelte van Duitsland. Op onze website kunt u strippers en striptease-danseressen huren en gogodancers, vuurspuwers en paaldansers boeken.

Denk eens aan een pikante felicitatie-striptease, striptease op vrijgezellenfeest (met lapdance!), dansshow in discotheek, topless bediening, vuurshows, enz. Alle varianten zijn bij ons te huur, van Sinterklaas tot Kerstman, van Abraham tot Sarah, van politieagent tot brandweerman, noem maar op.

Ook voor workshops paaldansen of striptease, compleet verzorgde arrangementen met een limousine-striptease, erotisch dineren en fotoshoots bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn ook hierbij weer alle combinaties mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel: +31 (0)6-31367084.

Wij werken onder meer in Eindhoven, Breda, Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Utrecht.

  • Topservice voor topprijzen!
  • Wij zijn beschikbaar door heel Nederland
  • Wij zorgen altijd voor vervanging bij onvoorziene omstandigheden
  • Uitsluitend professionele strippers en strip acts
  • Het grootste aanbod aan themashows
  • Betaling contant mogelijk

Get in touch with us