NIEUWE STRIPPER JAN
Delicious Entertainment heeft een nieuwe aanwinst Stripper Jan. Hij is ook fotomodel en hele leuke stripper. Hij stript nog ...
Lees meer >>>


 

WORKSHOPS: WORKSHOP STRIPTEASE

WORKSHOP STRIPTEASE.

Wilt u ook een keer iets anders dan een workshop paaldansen.Wat dacht u van een workshop striptease!! Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Gezellig met de meiden een workshop striptease volgen.

WAT HOUD EEN WORKSHOP STRIPTEASE IN:

Een workshop striptease houd in: sensueel, sexy dansen op leuke muziek. Je houdt je kleding aan. Maar wat  iedereen zelf mee moet nemen is een jasje, rokje of een jurkje iets wat makkelijk uit kan. daar onder heb je wel je legging en een hemd aan. Je komt niet in je blootje te staan. Iedereen moet de danslerares na doen step by step. Verder leer je hoe je met een hoed,stok en een stoel moet dansen en natuurlijk hoe je sexy je kleding uit trekt tijdens het dansen. Een workshop striptease duurt 1.5 uur. Bij een workshop striptease zit er ook een welkoms drankje bij voor iedereen.

De kosten voor een workshop striptease is 35 euro per persoon. En wilt u graag met hapjes en drankjes dan zijn de kosten 50 euro per persoon. LET OP u moet wel minimaal met 8 personen zijn voor een workshop striptease anders komt er een TOESLAG bij. Bent u met 15 personen dan krijgt u bij ons korting of een stripper erbij.

Voor meer informatie over workshop striptease kunt u ons mailen/bellen naar:

info@delicious-entertainment.nl

Tel: 06 313 67 0 84

<<< ga terug