NIEUWE STRIPPER JAN
Delicious Entertainment heeft een nieuwe aanwinst Stripper Jan. Hij is ook fotomodel en hele leuke stripper. Hij stript nog ...
Lees meer >>>WORKSHOPS: WORKSHOP COCKTAILS

WORKSHOP COCKTAILS.

Gezellig met een groep of een vrijgezellen feest/verjaardag of juist zomaar een cocktail leren maken, dat kan bij ons!! U kunt gezellig met een groep leren cocktails maken. Ook is het mogelijk om het te combineren met een andere workshop zoals: een workshop paaldansen - workshop striptease - workshop belly dance. Ook is het mogelijk om  eerst een workshop cocktail maken en daarna of tijdens een stripper te laten komen in de cocktail bar te nijmegen. De kosten voor alleen een workshop cocktails maken zijn 40 euro per persoon. wilt u graag een stripper er bij dan komen daar nog apart de kosten voor er bij.

het beste kunt u hier over ons bellen en of mailen voor meer informatie om dat wij meer mogelijkheden hebben in combinatie met een workshop cocktails maken en andere workshops en of een stripper. Kijk op onze site naar links en u vind de link van de cocktail bar in nijmegen.

Voor informatie:

info@delicious-entertainment.nl

Tel: 06 313 67 0 84

<<< ga terug