NIEUWE STRIPPER JAN
Delicious Entertainment heeft een nieuwe aanwinst Stripper Jan. Hij is ook fotomodel en hele leuke stripper. Hij stript nog ...
Lees meer >>>


Striptease

Striptease is een sensuele manier van dansen waarbij de danseres of danser zich al dansend ontdoet van kleding, waarbij het publiek de stripper aanzet meer kleding te verwijderen. De stripper daarintegen probeert het uitkleden te vertragen door van te voren extra kleding te dragen of door lichaamsdelen te verbergen achter handen of uitgetrokken kleren. Het doel van de striptease is het op een opwindende manier uitkleden en niet het naakt zijn. De show gaat dan ook gepaard met veel sensuele bewegingen.

Vroeger was de show doorgaans ten einde zodra het laatste kledingstuk gestript was maar tegenwoordig dansen de strippers vaak naakt door. Soms eindigt de show iets eerder en blijven de laatste kledingstukken aan. Dit wordt weleens gedaan om het publiek in niet al te grote verlegenheid te brengen.

Vaak maakt de kleding onderdeel uit van de stripshow. Deze kunnen fantasie getint zijn zoals een schooluniform, een politieuniform, piratenkleding, een nonnenpij enzovoort.

Een stripteaseshow wordt vaak op het toneel uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld in een nachtclub zijn, maar ook wordt weleens een stripteaser thuis uitgenodigd. Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest. Als vooral in het laatste geval ook de vrijgezel of jarige bij de striptease wordt betrokken, kan daardoor het feest een hilarische wending krijgen.

Waren strippers eigenlijk altijd voornamelijk vrouwen, eind jaren 80 kwam daar verandering in. De zogenaamde Chippendales deden van zich spreken. Dit waren mannelijke strippers met een show die speciaal op vrouwen gericht was. Sindsdien zijn mannelijke strippers niet meer weg te denken van vrijgezellenfeesten en verjaardagsfeesten van vrouwen

startpagina